Skip to content

SzabadulószobáinkTájékoztatunk benneteket, hogy szabadulószobáinkba jelenleg kizárólag telefonon vagy e-mailben tudtok időpontot foglalni!

– Megértéseteket köszönjük! –

Az elhagyatott kunyhó

Az elmúlt időben több bejelentés is érkezett, hogy a közeli erdő mélyéről furcsa hangok hallhatóak. Kutatócsapatotok feladata kideríteni mi áll a titokzatos zajok hátterében. A helyszínre érkezve semmi különöset nem észleltek. Azonban hosszas keresés után egy elhagyatott kunyhóra bukkantok. Vajon az épület szerepet játszik az események hátterében? Ennek kiderítéséhez feltétlenül szükséges a kunyhó átkutatása..

JÁTÉKIDŐ: 60 PERC

JÁTÉKOSOK: 2 – 5

NEHÉZSÉG: 8/10

KORHATÁR: 16+

Nézd meg az előzetest:

Szövetség

A “Szövetség” tagjai arra esküdtek fel, hogy az életük árán is megvédenek egy kéziratot, amely az abszolút hatalom megszerzésének lehetőségét rejti magában. Azonban a kéziratnak most nyoma veszett, ráadásul egyik társatok veszélybe került! A szövetség ügynökeiként a Ti feladatotok megoldani a rejtélyt és ezáltal megmenteni a világot!

JÁTÉKIDŐ:  60 PERC

JÁTÉKOSOK: 2 – 5 fő

NEHÉZSÉG: 6/10

KORHATÁR: nincs

Lány/legénybúcsús csapatok részére:

Tegyétek felejthetetlenné a mennyasszony/vőlegény búcsúztatóját!

Előzetes egyeztetés alapján “Szövetség” pályánkat átalakítjuk személyre szabott, egyedi feladatokkal. Az ifjú pár részére apró ajándékkal is készülünk, melyet emlékként magukkal vihetnek! Ráadásként, amennyiben nem sikerül a pályát 60 percen belül teljesíteni kaptok ajándékba még 15 percet!

Szolgáltatás igénybevételéhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Játék díja: 4.000,- Ft/fő, a pálya maximum 6 fővel nyújtja a legjobb játékélményt. Amennyiben többen lennétek a csapat két részre “szakadhat” és párhuzamosan játszhattok másik pályánkon (előzetes egyeztetés így is szükséges, a másik pálya nem tartalmaz személyre szóló elemeket, így a mennyasszonynak/vőlegénynek mindenképp a “Szövetség” szobában kell játszania).

Hamarosan…

JÁTÉKIDŐ: ? PERC

JÁTÉKOSOK: 2 – ?

NEHÉZSÉG: ?/10

KORHATÁR: ?+

Áraink

2 fő

9.000Ft

3 fő

10.500Ft

4 fő

3.000Ft/fő

Egyedi, személyre szabott lány/legénybúcsú: 4.000 Ft/fő

A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

Kérjük, hogy ne érkezz túl korán, illetve későn! A foglalt időpont előtt 5 perccel nyitjuk a kaput! Késedelmes érkezés a szabadulás idejét rövidíti!

Kapcsolatfelvétel